VYUŽÍVÁNÍ VÝUKOVÝCH MATERIÁLŮ VYTVOŘENÝCH V RÁMCI PROJEKTU „ŘEMESLNÉ DOVEDNOSTI“

I po skončení projektu se mohou používat vytvořené výukové materiály volně stažitelné z elektronických stránek projektu. Používají je vyučující ve svých hodinách při probírání takto zpracovaného učiva nebo při souhrnném či dílčím opakování. Tyto materiály je možné doplňovat o další poznatky, úkoly i cvičení. Je to forma, která vnáší do vyučovacího procesu nové formy výuky, umožňuje rychlé aktualizace výukových materiálů, a tím se stává pro studenty přitažlivější a využitelnější. Do značné míry v nich studenti nacházejí i názorné mezipředmětové vazby důležité pro pochopení dalšího učiva.

Studenti s těmito materiály pracují samostatně nebo pod vedením učitele. Využívají je jak ve škole, tak i při samostudiu. Mohou je konzultovat s jednotlivými vyučujícími nebo i mezi sebou, a případně se svými myšlenkami, nápady spolupodílet na další podobě těchto materiálů.

Využití takto zpracovaných materiálů ve výuce narůstá.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je spravce@webu. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Komentáře nejsou povoleny.